Arhiva:

GREENGUARD Gold Sertifikati za SX, SC 3M i WX Boje

02-12-2015. SX, SX 3M™ i WX OKI boje poseduju sertifikat “GREENGUARD Gold Certification”, UL 2818-2013 Standard za hemijske emisije gasova za građevinske materijale, materijale završne obrade i enterijera. “GREENGUARD Gold Certification” pomaže GREENGUARD Gold Certification pomaže proizvođačima da naprave – potrošačima da prepoznaju proizvode sa malim hemijskim emisijama gasova radi zdravijeg vazduha u prostorijama u kojima se koriste.  

GREENGUARD Certification je deo ULTM Environment sa poslovnom jedinicom UL (Underwriters Laboratories). GREENGUARD sertifikat, sertifikuje po GREENGUARD standardima za male hemijske emisije gasova u zatvorenom prostoru tokom produkcije.

Ovaj sertifikat zahteva strožije kriterijume kako bi se osiguralo da je proizvod prihvatljiv za upotrebu u određenim sredinama kao što su obrazovne i zdravstvene ustanove. Pored toga, GREENGUARD Gold Certification u  saradnji sa odeljenjem za javno zdravlje, dežave Kalifornija, je postao uobičajna praksa za specifikaciju po članu 1350 (California Section 01350) za testiranje hemijske emisije  gasova iz građevinskog materijala koji se koristi u školama i drugim okruženjima.

Posle rigoroznih testiranja na nisko isparljiva organska jedinjenja (VOCs) u zatvorenom prostoru, GREENGUARD Gold sertifika su dobile SX, SX 3M™ i WX boje koje se koriste na štampačima ColorPainter™.

ColorPainter™ Ink Kategorija sertifikata
E-64s SX
M-64s SX i SX 3M™
M-64s LCIS WX
H3-104s SX


SX boje proizvođača OKI nude široki opseg boja, visoku živost, zasićenost, odlična izdržljivost na spoljne uticaje i niska cena otiska bez opornih mirisa. Ove boje poboljšavaju efikasnost i proširuju mogućnosti na tržištu grafike, pružaju bogatu i sjajnu štampu za unutrašnju i soljašnju upotrebu na različitim materijalima. Ukupan učinak SX boja zadovoljava zahteve klijenata za većom produktivnosti i zdravijim okruženjem.

Za više informacija o GREENGUARD Sertifikatu posetite www.UL.com/gg 
             

 

GRAPHCOM.RS

OPREMA & MATERIJALI ZA DIGITALNU ŠTAMPU
Savska 19, ulaz II
11000 Beograd
Tel: +381 11 3617 977 
Mob:+381 63 8685 742
E-mail: office@graphcom.rs
            office-rs@graphcom.rs
            graphcom.serbia@gmail.com

Headquarters:

GRAPHCOM
DIGITAL PRINTING SOLUTIONS LTD
11, Argostoliou str.,
173 42 Ag. Dimitrios, Athens
T/F: (+30) 210 9823800
E: info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM