Arhiva:

Elitron CAD/CAM sistemi na sajmu FESPA


06-05-2015: Elitron CAD/CAM sistemi se odllikuju po robustnoj izradi, najsavremenijoj tehnologiji i velikom broju modela, koji pokrivaju različita tržišta i potrebe.Posetiocima sajma FESPA biće predstavljeni sistemi Kombo SD i TH, za potrebe grafičke industrije i ambalaže, kao i rešenje automatizacije koje je pogodno za svako proizvodno okruženje.

Detaljnije o proizvodima:

Kombo SD 31.20
Automatski sistem CAD/CAM dizajniran za potrebe tržišta kartonske ambalaže, digitalne štampe i izrade reklamnih panoa.Opremljen sa patentiranim sistemom detekcije (Seeker System) koji automatski prepoznaje markere za sečenje i vodi glavu, bez obzira da li su na stolu istovremeno postavljeni različiti poslovi na različitim materijalima.
Sajamski model će biti opremljen sa 3 kW ruterom kao i multi funkicionalnom glavom sa različitim alatkama za sečenje. Fukcija automatizovane pripreme olakšava menjanje glava kao i alatki na glavi.

Kombo TH 31.20
Rezultat kontinuiranog ulaganja u istraživanje i razvoj je novi Elitron Superplotter Kombo TH. Kombinacija inovacije i tehnologije, sa dve glave za sečenje koje rade na istoj radnoj površini i koje mogu obradjivati istovremeno različite materijale.
Softver Twin Cut automatski upravlja procesom sečenja, dodeljivanjem radnog zadatka svakoj glavi ponaosob radi postizanja maksimalnih performansi.Rezultat je dupla produktivnost kao i organizovani proces rada.
Kombo TH ima radnu površinu 3,15 x 2,05m i ugradjen sistem za detekciju markera (Seeker System). Idealan je za velike produkcije na kartonu, forexu, PVC tablama, i drugim materijalima koji se koriste u grafičkoj i industriji ambalaže.
 
Automatski ulagač Heleva
U kombinaciji sa modelima Kombo, Elitron će uživo prikazati i sistem automatskog ulaganja Heleva koji sakuplja i ulaže table materijala.Heleva u potpunosti automatizuje svaki sistem za štampu ili za sečenje, čineći ga produktivnim 24 sata.

Heleva je zapravo sistem za pametno upravljanje koji može da prima naredbe ulaganja od štampača ali i da obaveštava štampač za materijale koji su spremni za ulaganje. Sistem omogućava i ručno ulaganje, kada je to potrebno, a radi olakšavanja rada, platforma se može podesiti po visini štampača.
Heleva ima mogućnost ulaganja jedne ili više tabli, i dostupna je u dve verzije koje se razlikuju u formatu.
 
Elitron će prikazati svoje proizvode na štandu W50, Hala 9 FESPA.

GRAPHCOM.RS

OPREMA & MATERIJALI ZA DIGITALNU ŠTAMPU
Savska 19, ulaz II
11000 Beograd
Tel: +381 11 3617 977 
Mob:+381 63 8685 742
E-mail: office@graphcom.rs
            office-rs@graphcom.rs
            graphcom.serbia@gmail.com

Headquarters:

GRAPHCOM
DIGITAL PRINTING SOLUTIONS LTD
11, Argostoliou str.,
173 42 Ag. Dimitrios, Athens
T/F: (+30) 210 9823800
E: info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM