Arhiva:

MACtac na sajmu FESPA DIGITAL 2015

 

 

08-05-2015: Na sajmu FESPA DIGITAL 2015, Mactac će iskoristiti priliku da pokaže širok spektar aplikacija sa folijama i laminacijama. Štand će biti ukrašen pomoću nekoliko proizvoda, ne samo najbolje prodavanim, nego i najnovijim.Kompletan pod će biti pokriven odštampanom folijom WW300 zaštićenom sa FloorGrip, novom laminacijom koja će zaštititi štampu od prolazaka posetiosa tokom sajma.

Gotovo sve površine na štandu, uključujući auto, deo broda, čak i delove nameštaja biće oblepljeni raznim proizvodima Mactac-a kako bi pokazali koliko je lako da kompletno transformišete sobe, zgrade, ulice, prozore, automobile, brodove, stolove ili stolice, sa Mactac samolepljivim folijama.

Pored toga, demonstracija brendiranja vozila biće izvođena nekoliko puta dnevno. Ne propustite neku od njih!
Mactac najnovija dostignuća:

Wall Chalker
Folija koja lako transformiše zidove, table i druge površine u školsku tablu.

 

 




 

 

 

GlassDecor 700 BF
MACal Glass Decor 798-01 BF ! Zahvaljujući "Mactac Bubble Free Application", ovaj novi proizvod nudi brzo apliciranje bez balončića.

GlassDecor 700 BF
MACal Glass Decor 798-01 BF ! Zahvaljujući "Mactac Bubble Free Application", ovaj novi proizvod nudi brzo apliciranje bez balončića.

Glass Decor 598-03
Polimerna translucentna folija dizajnirana za unutrašnje i spoljne dekoracije stakla.

Easy 209 P
Folija za spoljnu i unutrašnju upotrebu na ravnim površinama dizajnirana za reklamiranje i kratkoročne promocije. Debljina materijala i specijalni lepak čine ovaj proizvod lakši za apliciranje u poređenju sa klasičnima Bubble-free proizvodima.

CastRAP 629 B-Free
Nova kast folija opremljena patentiranom BF tehnologijom koja omogućava lako apliciranje bez balončića.








 

 



FloorGrip & StreetLam (Permaflex asortiman)
FloorGrip & StreetLam su specijalno dizajnirane laminacije podne grafike za kratkoročne aplikacije u spoljnim uslovima ,u kombinaciji sa StreetRap kao štampanim materijalom. Obe su idealne za zaštitu digitalno odštampane podne grafike od habanja.

ShieldLam
ShieldLam je folija za laminaciju iz porodice PERMACOLOR, specijalno dizajnirane za zaštitu od spoljnih uticaja našeg asortimana Tuning Film-ova koji se koriste za apliciranje na brodovima i automobilima.

TuningFilm Range
Proširena paleta boja i...

TuningFilm Velvet – Jedan & Jedini
Ja želim Velvet!
 
Mactac TuningFilm Velvet je izvanredan proizvod koji omogućava vlasnicima automobila da daju jedinstven izgled njihovom vozilu. Ova folija ima glamurozan izgled , dodir pliša tako da prouzrokuje uvek UAU efekat. Dostupna je u 3 boje, izuzetno prilagodljiva a može da se koristi za brendiranje bilo kog vozila kao i delova nameštaja. Zahvaljujući njenoj teksturi TuningFilm Velvet se lako pere i ne zahteva nikakvo posebno održavanje.
Nemojte propustiti priliku da nam se pridružite na štandu Mactac i da otkrijete ove potpuno nove proizvode i vidite jednu od raznih demonstracija apliciranja koje će se održavati svo vreme sajma.
 
Posetite MACtac štand (Hala 6 – Q 61) da vidite više inovativnih proizvoda.

GRAPHCOM.RS

OPREMA & MATERIJALI ZA DIGITALNU ŠTAMPU
Savska 19, ulaz II
11000 Beograd
Tel: +381 11 3617 977 
Mob:+381 63 8685 742
E-mail: office@graphcom.rs
            office-rs@graphcom.rs
            graphcom.serbia@gmail.com

Headquarters:

GRAPHCOM
DIGITAL PRINTING SOLUTIONS LTD
11, Argostoliou str.,
173 42 Ag. Dimitrios, Athens
T/F: (+30) 210 9823800
E: info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM