MGI iFOIL

Digitalna mašina za izradu zlatotiska i blindruka (utiskivanje folije)
 

Revolucionarno rešenje za digitalnu produkciju zlatotiska i blindruka, od sada je moguće, u kombinaciji digitalne lakirerke JetVarnish 3D i zlatotisk sistema iFoil.

Sa ovim digitalnim sistemom eliminiše se potreba za pripremom, filmom, klišeima. Laka i profitabilna proizvodnja zlatotiska i blindruka može biti od jednog pa do miliona primeraka..

Ulepšajte korice časopisa, knjiga, brošura, etiketa, pozivnica i pakovanja i ponudite nove usluge vašim klijentima.

Sa kombinacijom JetVarnish 3D i opcije iFoil, nećete samo biti u mogućnosti da postavite vašu proizvodnju na viši nivo, nego ćete moći da uradite zlatotisak i blindruk bez troškova pripreme veoma brzo, ali i da ponudite novu nikad ranije vidjenu doradu; personalizaciju blindruka.

Jednostavan za upotrebu, iFoil radi u kombinaciji sa JetVarnish 3D digitalnom mašinom za parcijalno UV lakiranje. Softverski paket omogućava da lako razumete i modifikujete raspored, od formata A4 do formata 52cm x 105cm i debljinama  od 150 do 700 mikrona.

iFoil koristi standardne folije koje se prodaju na tržištu (zlatne, srebrne, metalizirane, hologramske).Moguće je izraditi zlatotisk sa iFoil na štampi uradjenoj offset-om i digitalnim presama kao što je MGI Meteor Digital Press.
 

GRAPHCOM.RS

OPREMA & MATERIJALI ZA DIGITALNU ŠTAMPU
Savska 19, ulaz II
11000 Beograd
Tel: +381 11 3617 977 
Mob:+381 63 8685 742
E-mail: office@graphcom.rs
            office-rs@graphcom.rs
            graphcom.serbia@gmail.com

Headquarters:

GRAPHCOM
DIGITAL PRINTING SOLUTIONS LTD
11, Argostoliou str.,
173 42 Ag. Dimitrios, Athens
T/F: (+30) 210 9823800
E: info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM