INX NW series

Napredna tehnologija za uski format štampe

Bez štancne, bez doradnih mašina

INX NW serija ink-jet sistema omogućava digitalnu štampu etiketa, direktnih pisama i pakovanja. Ovo sveobuhvatno rešenje uključuje visoko kvalitetne boje i sisteme koji pomažu štampaču da zadovolji rastuću potražnju za brzim štampanjem.

Kontrolna radna stanica
Radna stanica sa duplim ekranom omogućava operateru lakšu proveru i upravljanje svakim delom sistema, od slanja fajlova i mehaničkog/laserskog podešavanja do podešavanja print glava i hidraulička podešavanja.  

Montaža rolni
Once the new roll is fixed on unwinder, it’s easy to feed it using the bending knife and hook it up to the existing strip. Drive the web and tighten it through the whole path requires just a few minutes.

Štampač
Srce modela NW140/E i NW210/E štampača je njihovo lako dostupno kućište,  are their easily accessible printing tower, opremljeno sa šest boja (CMYK, White i Lak opciono) i ukupno 12 Xaar 1002 industrijskih inkjet glava za štampanje, sa najmanjom veličinom tačke od 6 pikolitara.

Jedinica za čišćenje medije
Koristi dve grupe valjaka za čišćenje u kombinaciji sa gumenim valjcima za skidanje prašine i prljavštine. Dve antistatik jedinice za uklanjanje elektrostatičkog elektriciteta.

Lasersko opsecanje
Potpuno integrisana jedinica za in-line lasersko opsecanje. Omogućava jednostavniju proizvodnju bilo koje etikete počevši od digitalnog dizajna do gotovog proizvoda.

Robusno premotavanje
Gotova etiketa, perfektno odštampana, osušena i isečena, namotava se na motorizovanoj rolni. Brzim i lakim rukovanjem mogu se skinuti sa mašine, zapakovati i biti spremne za isporuku klijentima. 

Jedinica za potpunu laminaciju
Brza jedinica za hladnu laminaciju je dostupna za potpuno pokrivanje svake etikete. 

Stanica sa koronama
Stanica sa koronama je dostupna na NW seriji za pripremu podloga sa manjom površinskom energijom. Korona se preporučuje samo za tretiranje plastičnih materijala.

Promenjivi podaci
Klijentima kojima su potrebne numeracija, jezičke verzije ili potpuno prilagođene etikete, Customers who need numbering, language versioning or fully-customized labels, even starting from a simple PDF or raster file, can count on the powerful variable-data features of NW Series.

Jedinica rolna-tabak
Prilagodljiva jedinica za poprečno in-line sečenje odštampanih delova do A4 formata. 

Polu-rotaciona jedinica za opsecanje
Opciono / Na mesto laserske jedinice za opsecanje

Fizički jedinica za lasersko opsecanje je dostupna za one klijente koji imaju potrebu za najvišim prilagođavanjem u smislu tekstova, boja, jezika i količina, ali i za standardnom veličinom etikete ili ogrničenom promenom opsecanja tokom godine.

Pogledajte video:

 

GRAPHCOM.RS

OPREMA & MATERIJALI ZA DIGITALNU ŠTAMPU
Savska 19, ulaz II
11000 Beograd
Tel: +381 11 3617 977 
Mob:+381 63 8685 742
E-mail: office@graphcom.rs
            office-rs@graphcom.rs
            graphcom.serbia@gmail.com

Headquarters:

GRAPHCOM
DIGITAL PRINTING SOLUTIONS LTD
11, Argostoliou str.,
173 42 Ag. Dimitrios, Athens
T/F: (+30) 210 9823800
E: info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM