Glavne aplikacije
  •     Flajeri
  •     Brošure, knjige
  •     Direktna pošta
  •     Pozivnice, razglednice
  •     Mali posteri
  •     Biznis kartice
  •     Koverte, memorandumi
  •     Foto albumi
  •     Kalendari
  •     Nalepnice

MGI Meteor DP8700 S+

Visoko produktivna digitalna presa za štampu na papiru

Meteor DP8700 S+ pruža korisnicima mogućnost upotrebe raznovrsnih medija uključujući grafičke papire mat ili sjajne, reljefne,metalizirane, umetničke, zatim sintetičke materijale kao što je termostabilna plastika, nalepnice, koverte i još mnogo toga...pa svojim klijentima možete pomuditi najraznovrsnije aplikacije i samim tim povećati svoj profit.

Moćan RIP vam pruža mogućnost korišćenja promenljivih podataka, pa aplikacije mogu uključivati automatsko numerisanje, bar-kodove, fotografije tako da vaši printovi mogu biti potpuno personalizovani, stvarajući tako dodatnu vrednost.

Vrhunski kvalitet štampe

Zapanjujuća rezolucija od 3600 dpi/270 lpi pomera granice digitalne tehnologije i omogućuje vam da proizvedete briljantne otiske vrhunskog kvaliteta.

Sa 21 različitih opcija za raster (medju njima i 3 stohastičnih), imate mogućnost odabira idealne opcije za bilo koji posao, bilo da je u pitanju tekst ili fotografije i dr.Takodje, postoji mogućnost korišćenja 2 različita rastera u okviru istog posla (1 za tekst,1 za slike), što osigurava da ćete štampati u najoptimalnijem kvalitetu.

Inteligentno upravljanje materijalima za štampu

Svaki MGI sistem ima integrisanu biblioteku materijala putem koje se automatski prilagodjavaju svi parametri sistema kako bi rezultat štampe bio najoptimalniji za svaku vrstu papira ili koverte. Osim predefinisanih, korisnici mogu unositi i svoje parametre.

Štampa koverata

Štampajte na kovertama od tipičnog DL (11 x 22cm) pa sve do C4 formata (22,9 x 32,4cm), sa ili bez prozora, uz pomoć specijalnog kompleta za koverte. Poslovi kao što su štampa 4-bojnog logo-a na kompanijskim kovertama, ili štampa promenljivih podataka za aplikacije direktne pošte i marketinga 1 na 1, mogu vam doneti veliki

Laser-safe štampa

MGI toneri su bez ulja kao i bez silikona, što znači da su takodje laser-safe ( laserski bezbedni) – jedina digitalna produkciona presa sa ovom mogućnosti.Takvi otisci se neće razmazati ili duplirati ( efekat duha), tako da možete oštampane papire na Meteoru po potrebi doštampati na bilo kom laserskom štampaču i obrnuto.

Tehnička podrška

MGI dijagnostička podrška putem web kamere (standardna sa svim Meteor modelima) omogućava obučenim MGI serviserima da iz daljine mogu da vas podrže i usmere vašeg operatera kroz većinu procedura za održavanje mašine.Dodatno, svaka Meteor digitalna presa dolazi sa interaktivnim video uputstvima koji pokazuju, korak po korak,od najjednostavnijih do najkomplikovanijih procedura. Ukoliko vam je neophodna poseta servisera, obezbedjena je i lokalna podrška.
 

GRAPHCOM.RS

OPREMA & MATERIJALI ZA DIGITALNU ŠTAMPU
Savska 19, ulaz II
11000 Beograd
Tel: +381 11 3617 977 
Mob:+381 63 8685 742
E-mail: office@graphcom.rs
            office-rs@graphcom.rs
            graphcom.serbia@gmail.com

Headquarters:

GRAPHCOM
DIGITAL PRINTING SOLUTIONS LTD
11, Argostoliou str.,
173 42 Ag. Dimitrios, Athens
T/F: (+30) 210 9823800
E: info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM