Imago Vulpes - direktna štampa na tortama i kolačima

IMAGO VULPES DIREKTNA ŠTAMPA NA TORTAMA I KOLAČIMA

Imago printer je poljska kompanija specijalizovana za proizvodnju flatbed štampača malog formata kao što su: UV Led štampač, štampač za direktnu štampu na eloksiranom aluminijumu kao i štampač za direktnu štampu na konditorskim proizvidima i pecivima..

Vulpes je štampač za direktnu štampu na konditorskim proizvodima. Profesionalno ubrzava proizvodnju,  omogućava da kreirate originalne dekoracije i personalizujete proizvode, koji će razlikovati ponudu vaše poslastičarnice ili pekare. 

Zahvaljujući sistemu sa 6 boja Vulpes ink-jet printer štampa najvećim kvalitetom. Dekoracije su sa  jakim, jasnim bojama i perfektnim detaljima. Štampa direktno na površinu kolača koja je obložena: ogledalo glazurom, čokoladom, puterom, kremom... i na svemu ostalom. Boje su jestive i imaju sve moguće evropske i svetske sertifikate.

Vulpes ploter je specijalno adaptiran za veličine standardnih konditorskih proizvoda. Bez problema štampa dekoraciju na kolaču (torti) prečnika do 32cm i visine 15cm. Takođe ovaj uređaj štampa i na manjim kolačićima, pralinama ili makaronsima.

Zahvaljujući izdržljivoj strukturi i volumenu boje u tankovima, ovaj uređaj je perfektan za serijsku proizvodnju. Broj koraka u ovom procesu je smanjen na minimum: 1. odrediti broj kopija za zadatu grafiku, 2. poređati proizvode po stolu mašine i 3. pokrenuti mašinu na jedno dugme.

Matrice služe za lakše pozicioniranje vaših proizvoda. Opciono se mogu poručiti i možemo ih prilagoditi vašim potrebama.

 

GRAPHCOM.RS

OPREMA & MATERIJALI ZA DIGITALNU ŠTAMPU
Savska 19, ulaz II
11000 Beograd
Tel: +381 11 3617 977 
Mob:+381 63 8685 742
E-mail: office@graphcom.rs
            office-rs@graphcom.rs
            graphcom.serbia@gmail.com

Headquarters:

GRAPHCOM
DIGITAL PRINTING SOLUTIONS LTD
11, Argostoliou str.,
173 42 Ag. Dimitrios, Athens
T/F: (+30) 210 9823800
E: info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM