Summa S Class D Series

Napredni kateri za vinile i konturno sečenje

Summa S klasa su višenamenski profesionalni kateri koje karakteriše neverovatna brzina, pozdanost i preciznost. Sa nizom inovacija, katerti Summa S klase  poseduju više mogućnosti od bilo kojih drugih  katera u klasi. Sa duplim servo-motorom postižu brzinu do 141 cm/s. Dostupna je u dva modela sa običnom glavom (Drag-knife – D Series) i tangencijalnom glavom (Tangential – T Series).

D serija S klase poseduje drag nož koji se sam rotira u odnosu na smer kretanja. Ofset parametar definiše rastojanje  je izmedju vrha noža i ose rotacije.


Pinč Roleri sa promenjivom tenzijom
Korisnik može izabrati pritisak pinč rolera što daje mogućnost korišćenja širokog spektra folija,  poliestera i papira. Bez obzira da li se ubacuje debeli ili tanki materijal, Summa će biti precizna.

Duple zaštitne trake
Summa S serija poseduje duplu zaštitnu traku koja se nalazi ispod glave katera tako da promena moda izmedju sečenja i opsecanja se vrši jednostavno bez promene zaštitne trake.

OPOS™ X Konturno sečenje
Svetski najbolje prodavani optički sistem sada je još bolji. OPOS X ima unapređeni optički skener, koji može čitati registracione oznake sa još šireg dijapazona medija.

Automatski horizontalni nož (Cut-Off Knife)
Potpuno redizajnirana glava za sečenje D-Serije uključujući novi Automatski horizontalni nož (Cut-Off Knife), koji se može opciono podesiti da iseče mediju po dužini na kraju svakog posla.


Motorizovami roll-up sistem (opciono)
Nakon završetka posla, sistem će uredno namotati materijal i pripremiti mašinu za sledeći posao. Nova integrisana finkcija omogućava podelu velikih poslova u više manjih uzastopnih poslova. Zahvaljujući njoj, kateri S Class može nenagledano da iseku celu rolnu kao i da je namotaju po završetku posla. Ova opcija se može instalirati na sve nove S140 i S160 modele.

Bežična LAN konekcija (opciono)
S Class može se lako integrisati u lokalnu mrežu (LAN) ili u bežičnu mrežu (WLAN) vaše fime koristeći Access Point (bežični ruter). S Class podržava WEP and WPA, standardne metode zaštite za bezbedno povezivanje i transfer podataka u postojećim mrežama.

GRAPHCOM.RS

OPREMA & MATERIJALI ZA DIGITALNU ŠTAMPU
Savska 19, ulaz II
11000 Beograd
Tel: +381 11 3617 977 
Mob:+381 63 8685 742
E-mail: office@graphcom.rs
            office-rs@graphcom.rs
            graphcom.serbia@gmail.com

Headquarters:

GRAPHCOM
DIGITAL PRINTING SOLUTIONS LTD
11, Argostoliou str.,
173 42 Ag. Dimitrios, Athens
T/F: (+30) 210 9823800
E: info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM