Flexa Easy Plus

Flexa Easy Plus je novi profesionalni laminator širokog formata sa jednim ili oba vruća rolera (do 140°C) i integrisanim Wi-Fi/LAN modulom.

Radna temperatura do 140°C čini ovaj profesionalni laminator izuzetno raznovrsnim, jer se može koristiti u vizuelnoj komunikaciji, pakovanju i industriji.

Sa novim Easy Plus-om moguće je laminirati, montirati slike, takođe na panele ekstra širokog formata, inkapsulirati, naneti lepljivu traku i duplofan. Idealan je za laminiranje valovitog kartona (ambalaže) i za kašiuranje zaštitnih folija na panele, limove, drvo, pleksiglas, staklo.

Takođe je pogodan za spajanje tehničkih materijala u industriji.

Integrisani Wi-Fi/LAN modul omogućava daljinsko praćenje ključnih mašinskih podataka i parametara obrade preko računara ili mobilnih uređaja, a koristan je za planirano održavanje i izbegavanje zastoja mašine.

Ovaj inovativni laminator dolazi sa softverskim interfejsom prilagođenim korisniku i ekranom osetljivim na dodir koji omogućava brz pristup mnoštvu funkcija. Jednostavnim dodirom najvažniji parametri kao što su temperatura, pritisak i brzina se podešavaju sa apsolutnom preciznošću kako bi se postigao kvalitetan rad.

Ostale funkcije uključuju mogućnost skladištenja tri različita procesa, praćenje merača valjaka, implementaciju mehanizama automatskog zaustavljanja, podešavanje nedeljnog planera za cikluse uključivanja/isključivanja i još mnogo toga. Ove funkcije minimiziraju  otpad i garantuju povećanu produktivnost.

Easy Plus lamiantor je dizajniran da bude u skladu sa principima INDUSTRIJE 4.0.

GRAPHCOM.RS

OPREMA & MATERIJALI ZA DIGITALNU ŠTAMPU
Savska 19, ulaz II
11000 Beograd
Tel: +381 11 3617 977 
Mob:+381 63 8685 742
E-mail: office@graphcom.rs
            office-rs@graphcom.rs
            graphcom.serbia@gmail.com

Headquarters:

GRAPHCOM
DIGITAL PRINTING SOLUTIONS LTD
11, Argostoliou str.,
173 42 Ag. Dimitrios, Athens
T/F: (+30) 210 9823800
E: info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM