Glavne aplikacije
  • Bilbordi
  • Backlit indoor i outdoor
  • POP/POS grafika
  • Baneri za izložbe i dogadjaje
  • Podna i prozorska grafika
  • Auto grafika

ColorPainter M-64S

Brzina - Preciznost – Pouzdanost

Najnapredniji model ColorPainter, novi ColorPainter M-64S, kombinuje velike brzine – do 33.1 m²/h na PVC-u (Production mode), savršeni kvalitet štampe i niske operativne troškove!

ColorPainter M-64S nudi štampanje na 6 boja (CMYK,Lc,Lm) ili na 7 boja (CMYK,Lc,Lm,Gy) širinu 1.62m i maksimalnu brzinu 66.5 m²/h. Sposobnost da odštampate velikom brzinom je karakteristika  koja je zasnovana na dizajnu nove platforme da zadovolji sve veće zahteve za velikom produkcijom na tržištu grafičke industrije.

ColorPainter M-64S slogan je “Color On Time”.Sve karakteristike platforme su se razvile oko tri vodeća principa: «Brzina», «Preciznost» i «Pouzdanost».

Više od 100 funkcija i poboljšanja su ugradjeni u novu platformu, kako bi se  pokrio najširi spektar aplikacija za spoljnu i unutrašnju upotrebu.

Boje SX slabog mirisa

SX boje su praktično bez mirisa i namenjene su za štampanje pri velikim brzinama na kojima daju odlične rezultate. Takodje, nude veliku otpornost na spoljašnje uslove do 3 godine* bez laminacije.

SX boje su velike gustine što je tradicionalno, i čini ih idealnim za otiske na materijalima za prosvetljavanje sa uočljivim detaljima na crnim i tamnim površinama.


7. boja (siva)

Model M-64S se može nadograditi i sa sedmom bojom (sivom). Dodavanje sive boje u standardnom setu od 6 boja nudi realnu reprodukciju crno-belih slika, sa skladnim prelazima izmedju nijansi. Ovaj 7-bojni model daje konkurentsku prednost u pogledu kvaliteta u odnosu na druge 6-bojne štampače.

Ketridži velikog kapaciteta

ColorPainter M-64s koristi ketridže velikog kapaciteta, sa zamenljivom kesom sa bojom od 1.5L, da podrži kontinuirano štampanje velikih obima. Zamenljive kese se brzo i lako menjaju bez zaustavljanja štampe.

Automatsko podešavanje i kalibracija

Ova nova karakteristika je zasnovana na optičkom senzoru koji automatski kalibriše štampač prilikom upotrebe novog materijala. Operater jednostavno uključi automatsko podešavanje štampača i obezbedjuje štampu maksimalnog kvaliteta.


Jonizator

Jonizator je postavljen u nosaču glava i služi da neutrališe statički elektricitet materijala, smanjujući probleme koji nastaju pri štampi čak i u sredinama bez vlage.

Tehnologija Smart Pass 4 (SP4)

Četvrta generacija patentirane Smart Pass tehnologije sa dopunjenim algoritmima koja kontroliše protok boje radi proizvodnje idealne veličine tačke, sada još efikasnije smanjuje bending i ostale greške što daje do sada maksimalnu oštrinu i kvalitet printa u svim modovima štampe.

Smart Nozzle Mapping 2 (SNM2)

Jedinstveni algoritm u novoj generaciji Smart Nozzle Mapping 2 kompenzuje zapušene nozle i to do deset nozli po glavi, tako da i sa neispravnim nozlama moguće je dobiti vrhunski kvalitet štampe, bez smanjivanja brzine štampe.

Tehnologija Dynamic Dot Printing (DDP)

Dynamic Dot Printing tehnologija kontroliše i optimizuje veličinu i gustinu kapljice što daje žive i zasićene nijanse sa vidljivim sitnim detaljima i sjajem. DDP takodje omogućava štampu sa visokom zasićenošću boja bez smanjivanja brzine, tako da je M64s odličan štampač kada se štampaju materijali za prosvetljavanje.

Unapredjen sistem za namotavanje rolne (take-up system)

Sistem za namotavanje rolni na modelima M-64s & M-64s LCIS podržava težine materijala do 50kg. Novi labavi režim (loose mode) na ovom sistemu pomaže da se odštampana površina materijala nakon štampanja ne zalepi pri namotavanju. Takodje, M-64s & M-64s LCIS dolaze i sa novim slide-out mehanizmom koji pomaže operateru da lako postavi i skloni rolnu. 

Mehanizam za prihvat i odmotavanje rolne

Na mehanizmu za prihvat i odmotavanje rolne, dolazi i dizalica za podizanje rolne, koja služi operateru da lako postavi ili skloni rolnu.

 

CP_Manager softver (daljinska kontrola) 

CP-Manager softver omogućava korisnicima ColorPaintera M-64s da upravljaju svim funkcijama printera sa računara, tableta ili smart telefona. Operater takodje može da komunicira sa printerom i putem e-maila ili Twitter-a.

 

Garancija 2 godine

OKI nudi 2 godine garancije na štampač i na glave, ne ograničavajući upotrebu glava.

Specijalan RIP Software

ColorPainter M-64s dolazi sa specijalnom verzijom ONYX RIP Center software, takodje  je podržan i posebnom verzijom Caldera RIP software.

GRAPHCOM.RS

OPREMA & MATERIJALI ZA DIGITALNU ŠTAMPU
Savska 19, ulaz II
11000 Beograd
Tel: +381 11 3617 977 
Mob:+381 63 8685 742
E-mail: office@graphcom.rs
            office-rs@graphcom.rs
            graphcom.serbia@gmail.com

Headquarters:

GRAPHCOM
DIGITAL PRINTING SOLUTIONS LTD
11, Argostoliou str.,
173 42 Ag. Dimitrios, Athens
T/F: (+30) 210 9823800
E: info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM