Glavne aplikacije
  • Bilbordi
  • Unutrašnju i spoljnu grafiku
  • Unutrašnje dekoracije, tapete
  • Backlit & obostrana štampa
  • Sajamski štandovi i baneri
  • Auto grafika
  • Podna i prozorska grafika
  • POP/POS grafika

ColorPainter H3-104s

Nova mašina ColorPainter H3-104s nudi štampu širine 2,642mm u 8 boja i brzinom do 56.6m²/h. Sposobnost velike brzine serije H3-104s, je posebno razvijana da bi se odgovorilo na sve veće zahteve za velike produkcije u štampi za unutrašnju upotrebu i brendiranju prostora.

ColorPainter H3-104s koristi eko-solvent boje bez mirisa SX inks koje su već stekle ugled kao deo štampača  ColorPainter M-64s za omogućavanje bogatijih, ječih boja koje duže traju napolju. H3-104s takođe nasleđuje koncept proizvoda “Color On Time – Fast, Precise and Reliable”, koji pruža nenadmašnu produktivnost i kvalitet kao i smanjenje štetnog uticaja na životnu sredinu zahvaljujući inteligenciji naprednih tehnologija kako bi se povećale. performanse SX boja. 

SX Boje bez mirisa

Nova formula eko solvent SX boja osim toga što nemaju miris, nudi veliki opseg nijansi, visoku živost, veliku gustinu, odlične su za spoljnu upotrebu i niske cene. Sve performanse eko solvent SX boja zadovoljavaju zahtevwe klijenata za većom produkcijom i boljim radnim okruženjem.

SX boje poseduju sertifikat GREENGUARD Gold standarda za manju emisiju isparenja organskih jednjenja (VOCs) u sobnom vazduhu. saznaj više
 

SX boje su takođe dozvoljene za upotrebu u Nordijskim kompanijama za štampu ekoloških etiketa.  is also approved for use in Nordic Ecolabelled Printing Companies. Nordijske kompanije mogu za njihove proizvode koristiti SX boje.

ColorPainter™ H3-104s sa SX bojom su dostupne u EMEA sa 3M™ MCS™ Garancijom.

Kese sa bojom velikog kapaciteta + Pod-ketridži

ColorPainter H3-104s efektivno koristi kese sa 1.5 litara boje i pod-ketridže da podrže neprekidno štampanje pri velikim produkcijama. Pod-ketridži omogućavaju zamenu boja bez prekida štampanja.

 

Izuzetna produktivnost

Sa integrisanom Smart Pass Technology 4 i sa Dynamic Dot Printing Technology, ColorPainter H3-104s postiže revolucionarne brzine sa eko solvent bojama bez mirisa i poboljšanim kvalitetom slike.
U najbržem modu štampe od 56.6*m²/h, ColorPainter H3-104s je perfektana mašina za štampu velikog formata banera (cerada) i štampanje velikih produkcija u kratkim vremenskim rokovima.


Automatsko podešavanje štampe

ColorPainter H3-104s poseduje nove optičke senzore koji  autometski podešavaju materijal i poziciju bi-direkcije. Operater ne mora više da koristi manualno podešavanje pri stavljanju novog materijala ili kada se mod štampanja menja. Ovo novo automatsko podešavanje obezbeđuje visoki kvalitet štampe cak i za početnike.

Napredni softver CP_Manager

CP_Manager je kontrolni softver razvijen samo za ColorPainter štampače koji dozvoljava korisniku da odradi operacije na mašini sa PC računara, tableta ili telefona. Takođe, korisnik može komunicirati i upravljati sa H3-104s putem e-mail-a I Twitter-a preko CP_Manager-a.

Komplet za štampanje na Mesh materijalu**

Opcioni dodatak za skupljanje otpadne boje u toku štampe na meš baner materijalu bez podloge.

Podrška za obostranu štampu

Linija ravnanja koja se odštampa služi kao podrška za obostrano štampnje, tako da možemo lako poravnati štampu i sa jedne i sa druge strane materijala duž linije poravnanja.

SSS - Safe Scanning System (sigurnosni sistem)

SSS otklanja oštećenja na glavi načinjena udarom o izdignuti materijl. Može se izabrati jedan od četiri dostupna moda u zavisnosti od potrebe. Kada senzor detektuje da je materijal izdignut i da će doći do kontakta sa glavom, mašina se pauzira, namesti se materijal i nastavlja se štampa bez prekida. Ovaj sistem smanjuje izgubljeno vreme, utrošak boje i materijala.

DDP - Dynamic Dot Printing Technology

Dynamic Dot Printing Technology kontoroliše i optimizuje veličinu tačke radi bogatijih, sjajnijih boja sa finim izraženim detaljima. DDP takođe štampa sa velikom gustinom boje bez ikakvog  gubitka u brzini, dajući H3-104s mogućnost štampe na backlit film.

SP4 - Smart Pass Technology

Sa poboljšanim algoritmima i tehnologijom maskiranja, 4. generacija Smart Pass Tehnologije efikasnije smanjuje overspray efekat i eliminiše bending između prolaza. Optimizovanjem efekata za svaki mod štampanja, donosi visoki kvalitet slike u raznovrsnim aplikacijama.

SNM2 - Smart Nozzle Mapping

OKI jedinstvena funkcija za kompenzaciju nozli je dovedena na viši nivo. Smart Nozzle Mapping mapira zapušene nozle i nastavlja štampu sa perfektnim kvalitetom slike. SNP2 maps clogged nozzles so you can continue to print with perfect image quality. SNM2 može značajno redukuje vreme zastoja i poveća produktivnost.

Siva i svetlo siva boja.

Sa sivom i svetlo sivom bojom Color-Painter H3-104s ima sposobnost da štampa realne gradacije, svetle senke i metalik teksture koji is capable of expressing real gradation, light shadows and metallic texture koji ne može biti ostvariv sa kompozitnim bojama.

 

 

NOVO! 3 GODINE GARANCIJE!

ΟΚΙ nudi proširenu 3-godine garanciju na štampač i glave

 

 * Brzina štampanja na materijalu širine 104” (2,642m)
** Očekivani kvalitet slike se nije garantovan zbog razlika koje postoje između štampača i materijala. Predhdno uradite test štampe. OKI Data Infotech ne garantuje za sve meševe.

GRAPHCOM.RS

OPREMA & MATERIJALI ZA DIGITALNU ŠTAMPU
Savska 19, ulaz II
11000 Beograd
Tel: +381 11 3617 977 
Mob:+381 63 8685 742
E-mail: office@graphcom.rs
            office-rs@graphcom.rs
            graphcom.serbia@gmail.com

Headquarters:

GRAPHCOM
DIGITAL PRINTING SOLUTIONS LTD
11, Argostoliou str.,
173 42 Ag. Dimitrios, Athens
T/F: (+30) 210 9823800
E: info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM