Apollo 155

Mašina za zavarivanje cerada impuls tehnologijom  – radna širina 1550 mm, širina vara 20mm


Apollo 155 koristi novu tehnologiju impulsa za zavarivanje PVC-a kao i mnogih drugih materijala Ova nova tehnologija predstavlja završno rešenje visoko-frekventnog sistema za zavarivanje sa toplim vazduhom i toplim valjcima. Pored toga, mašina pruža mnogo različitih prednosti u odnosu na tradicionalne metode zavarivanja. U zavisnosti od modela moguće je zavarivanje preko 5m u dužini bez problema na spojevima u kratkom vremenskom roku. Apollo 155 može raditi sa teflonski i silikonski impregniranim materijalima. Pored visoke frekvencije, impulsna tehnologija zavarivanja je bezbedna i potpuno ekološka za okolinu, jer ne postoji mogućnost da bude izložena elektromagnetnom polju. Zbog toga može biti smeštena u blizini mašina za štampanje kao i pored računara bez rizika.   

Apollo može variti dva dela materijala jedan preko drugog ili da napravi porub radi ojačanja. Drugi način za ojačavanje vara je pomoću trake zalepljene na ivici cerade gde će biti postavljene ringlice. Grejni elementi koje mašina koristi za zavarivanje, koriste impulsnu tehnologiju koja omogućava precizan spoj i ne postoji problem da se materijal ošteti.

Zahvaljujući novim specijalnim termo-lepljivim materijalima mašina omogućava trajnu primenu na različitim vrstama tkanine kao što su poliester, kanvas, pamuk i mnogo drugih materijala.

Mašina ima dva elementa za zavarivanje: donje postolje koje je integrisano za radni sto i na gornjem delu mašine deo  koji se vertikalno kreće. Pri radu, grejač se spušta sa vrha i pritiska materijal na donje postolje. Temperatura, vreme i pritisak su elektronski kontrolisani i garantuju perfektan spoj na materijalu koji se vari. Ovaj novi uredjaj za preciznu kontrolu temperature garantuje jedinstven šav zavarivanja, čak i posle mnogo uzastopnih ciklusa. Oba dela koji se koriste za zavarivanje obložena su teflonskom folijom koja sprečava da se materijal zalepi za njih.

Integrisana kontrola putem  ekrana na dodir omogućava konstantnu kontrolu temperature grejanja i vreme hladjenja. Softver sadrži memoriju u kojoj  možete zapamtiti 39 različih podešavanja i mnogo drugih usluga. Za specifične zahteve moguće je zagrejati samo jedan grejač gornji ili donji po potrebi. Kontrolna tabla je povezana sa PLC za kontrolu svih različitih funkcija mašine. Moguće je da se zapamte specifične postavke kao i vrsta zavarivanja odredjenog materijala.

Zahvaljujući jakim točkovima i specifičnom dizajnu, mašina može lako i brzo da se pomera  duž radne površine. Apollo 155 je jak i pouzdan sa niskim troškovima održavanja i može da ispuni sve vaše zahteve zavarivanja u narednim godinama..

GRAPHCOM.RS

OPREMA & MATERIJALI ZA DIGITALNU ŠTAMPU
Savska 19, ulaz II
11000 Beograd
Tel: +381 11 3617 977 
Mob:+381 63 8685 742
E-mail: office@graphcom.rs
            office-rs@graphcom.rs
            graphcom.serbia@gmail.com

Headquarters:

GRAPHCOM
DIGITAL PRINTING SOLUTIONS LTD
11, Argostoliou str.,
173 42 Ag. Dimitrios, Athens
T/F: (+30) 210 9823800
E: info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM