Imago Aquila LED UV flatbed

IMAGO AQUILA LED UV ŠTAMPAČ MALOG FORMATA

Imago printer je poljska kompanija specijalizovana za proizvodnju flatbed štampača malog formata kao što su: UV Led štampač, štampač za direktnu štampu na eloksiranom aluminijumu sa nanosolvent tehnologijom kao i štampač za direktnu štampu na konditorskim proizvodima i pecivima.

 

Aquila je LED UV flatbed štampač malog formata za male produkcije. Ovaj štampač je savršen za kompanije koje žele da pokrenu sopstvenu proizvodnju brendiranih proizvoda. Takođe,      kompanije koje su fokusirane na velike produkcije sa ovom mašinom ispuniće potrebe klijenata za malim produkcijama.



Aquila LED UV poseduje sistem za recirkulaciju bele boje. Taj sistem sprečava sušenje bele boje u crevima i tanku. Takođe, u standby režimu recirkulacija omogućava da štampač ostaje   operativan i posle dužeg nekorišćenja mašine uz veoma nisku potrošnju energije.

Ova mašina takođe poseduje i sistem za produženje životnog veka mašine kao što je sistem za skupljanje prašine koji omogućava da štampate po neravnim površinama i prašnjavim materijalima bez brige o stanju štampača. Pored toga ima i crni radni sto koji sprečava da se čestice boja sasuše na print glavi.

 

Aquila LED UV poseduje dve UV lampe sa vazdušnim hlađenjem koje ne zahtevaju održavanje. Sa odgovarajućim podešavanjem snage UV lampi Aquila LED UV omogućava štampanje na termo osetljivim proizvodima bez rizika od deformacije proizvoda.

 

Mali format je pogodno rešenje koje će dobro funkcionisati u industriji reklamnih gadžeta, turizmu, industriji venčanja, kao i u štamparijama. Pored toga, sto sa metričkim sistemom i odgovarajućim kalupima obezbeđuju lako pozicioniranje malih proizvoda.

Sistemi koji se koriste u mašini omogućavaju lako rukovanje uređajem. Signalni sistemi će vas obavestiti kada treba da dodate mastilo ili ispraznite operativni rezervoar. Aquila UV LED će vas takođe obavestiti kada se štampa završi.

 

 

Posebno odabrane UV LED boje i odgovarajuća glava za štampanje obezbeđuju najviši kvalitet i preciznost otisaka. Fleksibilnost boja omogućava štampanje na pluti ili svećama. Pored toga, štampa je ponovljiva, što omogućava kreiranje konveksnog i strukturnog dizajna.

 

 

 

Dodatna oprema (opciono):
 

- ROTOR je savremeno periferno rešenje za štampanje na cilindričnim, konusnim i sfernim objektima na AQUILA UV LED  štampačima. Sa njim možete lako da štampate sveće, boce, tegle ili čak kuglice.

 

 

- VSG MODUL je alat opremljen vakuumskim stolom i funkcijom kontrole temperature. Modul omogućava štampanje na materijalima na kojima je teško štampati, kao što su tanke podloge, materijali koji se lako deformišu i materijali od kojih kvalitet štampe zavisi od temperature.

 

 

 

- MATRICE olakšavaju pozicioniranje malih proizvoda, eliminišu rizik od greške i ubrzavaju rad u masovnoj proizvodnji.

 

 

 

 

 

 

GRAPHCOM.RS

OPREMA & MATERIJALI ZA DIGITALNU ŠTAMPU
Savska 19, ulaz II
11000 Beograd
Tel: +381 11 3617 977 
Mob:+381 63 8685 742
E-mail: office@graphcom.rs
            office-rs@graphcom.rs
            graphcom.serbia@gmail.com

Headquarters:

GRAPHCOM
DIGITAL PRINTING SOLUTIONS LTD
11, Argostoliou str.,
173 42 Ag. Dimitrios, Athens
T/F: (+30) 210 9823800
E: info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM