Imago Aquila Aluminium

IMAGO AQUILA ALUMINIUM - ŠTAMPA NA ELOKSIRANOM ALUMINIJUMU

Imago printer je poljska kompanija specijalizovana za proizvodnju flatbed štampača malog formata kao što su: UV Led štampač, štampač za direktnu štampu na eloksiranom aluminijumu sa nanosolvent tehnologijom kao i štampač za direktnu štampu na konditorskim proizvodima i pecivima.

Aquila Aluminium je digitalni štampač koji direktno štampa na eloksiranom aluminijumu sa maksimalnim kvalitetom, preciznošću i postojanošću boja koji ulaze u materijal. Omogućava da kreirate natpise imena na vratima, natpise u skladištima, obeležavanje zgrada kao i izradu diploma ili kontrolnih tabli.

          

Aquila Aluminium uređaj će se dokazati svuda gde je važan kvalitet primenjenog otiska, njegova izdržljivost i kratko vreme isporuke gotovih proizvoda. Štaviše, štampa je veoma precizna i ponovljiva na svakom proizvodu.

Aluminijumski štampač je opremljen sistemom za sušenje koji ubrzava proces isparavanja rastvarača. Ovo omogućava veću zasićenost boja i štampanje finih detalja, malih fontova i simbola.

IMAGO štampači su praktični uređaji za personalizaciju. Sa digitalnim štampačem za aluminijum, možete lako i brzo proizvoditi male i raznovrsne porudžbine bez brige o zastojima u velikoj proizvodnji. Za razliku od sito štampe, Aquila Aluminium primenjuje sve boje istovremeno omogućavajući vam da kreirate dizajne bogate bojama. Štampač se takođe može koristiti za štampanje, na primer, na upijajućim materijalima kao što su pluta ili drvo.

 

Sistem boja štampača sa kanalima za kliner smanjuje probleme sa zapušavanjem glave štampača i potrošnih komponenti uređaja. Aquila Aluminium koristi nano-mastila koja garantuju izdržljivo, precizno štampanje na tabacima eloksiranog aluminijuma. Struktura nano-mastila omogućava da prodire u porozne podloge, čineći otisak otpornim na oštećenja.

 


Sistemi koji se koriste u mašini omogućavaju lako rukovanje uređajem. Signalni sistemi će vas obavestiti kada treba da dodate boje ili ispraznite operativni rezervoar. Takođe, će vas obavestiti kada se štampa završi.

Obavezna dodatna oprema:

VSG 

Da bismo dodatno povećali preciznost i izdržljivost otisaka, razvili smo tehnološki paket koji uključuje: VSG dodatak koji poseduje vakuum i grejanje radi povećanja zasićenosti boja i preciznost štampe kao i TECHNOLOGY WAN – za povećanje trajnosti štampanih listova aluminijuma.

 

 

 

Processing Bath - Kadica za fiksiranje boje

 

Da bismo obezbedili najviši mogući kvalitet i izdržljivost štampe na eloksitanom aluminijumu potreban je i Processing bath - kadica za fiksiranje boje. Kao rezultat, gotov proizvod dobija zaštitnu površinu od aluminijum oksida, što mu daje otpornost na nepovoljne vremenske uslove, ogrebotine i hemijske agense.

 

 

 

 

GRAPHCOM.RS

OPREMA & MATERIJALI ZA DIGITALNU ŠTAMPU
Savska 19, ulaz II
11000 Beograd
Tel: +381 11 3617 977 
Mob:+381 63 8685 742
E-mail: office@graphcom.rs
            office-rs@graphcom.rs
            graphcom.serbia@gmail.com

Headquarters:

GRAPHCOM
DIGITAL PRINTING SOLUTIONS LTD
11, Argostoliou str.,
173 42 Ag. Dimitrios, Athens
T/F: (+30) 210 9823800
E: info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM