Glavne aplikacije
  • Korice knjiga
  • Vizit kartice
  • Kalendari
  • Meniji
  • Foto albumi
  • Razglednice
  • Brošure, fascikle
  • Aplikacije POP/POS
  • Pakovanja

MGI JetVarnish 3D Evolution + iFoil L

100% Digitalni Parcijalni UV Lak i Zlatotisak

Najnoviji model JETvarnish 3D Evolution iz porodice JETvarnish formata B1+.  JETvarnish 3D Evolution specijalno dizajniran da ponudi dodatne mogućnosti završne obrade u digitalnoj i offset štampi kako bi upotpunili proizvodnju.

JETvarnish 3D Evo je produktivna mašina do 4,200 B2 (70,7cmx50cm) tabaka/sat. Format 75cmx120cm pruža dinamične performanse za najzahtevnije aplikacije na brzo-rastućem tržištu uključujući i proizvodnju pakovanja. Osim ulaza širine 75 cm JETvarnish 3D Evo može se poručiti i u širinama 52cm i 64cm. 

JETvarnish 3D Evo daje dodatne vrednosti i trodimenzionalnu teksturu na izlazu. 100% digitalna tehnologija pruža brzu izradu probnog otiska, fleksibilnost prilagođavanja kratkim rokovima i dostupnost korišćenja promenjivih podataka za personalizovanje teksta i grafike na svakom proizvedenom tabaku.

Paletni sistemi za ulaz i izlaz tabaka (Pallet Feeder i Pallett Stacker)

Zasnovani na su na principima ofsetnih sistema ulaza i izlaza tabaka. Pallet Feeder uvlači papir sa palete i sistemom vazduha razlistava kako ne bi došlo do detekcije duplog lista. Pallet stacker sistemom vazduha slaže na paletu gotove tabake.
                        

MGI AIS SISTEM

MGI AIS je revolucionarni sistem za registraciju tabaka u industriji štampe i završne obrade:

  • Eliminiše više 80% vremena koje je potrebno za podešavanja u registracionom procesu.
  • Dozvoljava brzu i besprekornu integraciju radnih procesa, automtski podešava registracioni proces “skenira i registruje”
  • Podržava amortizacije opreme za velike produkcije, brže završavanje posla i veliku produktivnost.
  • Uklanja nepotrebne troškove plaćanja operatera & gubljenje vremena oko podešavanja tabaka kao u analognim procesima.

AIS system koristi veštačku inteligenciju da kreira automatsku registraciju laka i folije. Potpuno je kompatibilan sa poslovima koji sadrže promenjive podatke.  Koristeći sliku na tabaku i inkjet tehnologiju AIS sistem sinhronizuje algoritme i procesuira više od 5,000 milijardi operacija u sekundi. Bez intervencije operatera ili bez smanjivanje brzine ulaza medije, pravi  korekcije i podešavanja za bilo koji generisani defekt offset ili digitalne štampe i procesa laminacije.

 

Automatsko održavanje glava za štampu

Najnoviji model JetVarnish 3D Evo poseduje automatsko održavanje glava. Ekološko rešenje održavanja mašine bez dodira sa lakom i ručnog čišćenja glava.

 

 

 

 
 

Korona

Modul za pripremu tabaka radi boljeg prijanjanja laka za podlogu. Namenjen za kompleksne materijale.

 

 

 

 

 

Modul za digitalni zlatotisak (iFoil L)

Nova verzija modula za digitalni zlatotisak sa 2D/3D efektom reljefa.  Brzina 2300 B2 tabaka/sat. iFoil L je opcioni modul i može biti instaliran odmah pri poručivanju mašine ili nekad u budućnosti kada dođe do potrebe za zlatotiskom.  Funkcionalnosti digitalnog i  variabilnog ukrašavanja su fine i tanke linije, mala slova i detalje efekata reljefa na svakom tabaku. Eliminiše potrebu za tradicionalnom izradom zlatotiska, a dozvoljava brzu i laku produkciju zlatotiska od jednog do hiljade tabaka. Takođe, poseduje softversku optimizaciju tj. uštedu folije.

JETvarnish 3D Evo dolazi sa paketom softverskih alata dizajniranih za poboljšavanje produktivnosti. Uključuje 3 glavna modula:

  • JVTI ( za praćenje i upravljanje poslovima,podešavanje AIS sistema  kao i ostalih parametara mašine)
  • Spot Varnish Editor (kreira masku i radi modifikacije na licu mesta)
  • Jetvarnish Cost Calculator ( izračunava utrošak laka tako da  imate mogućnost izračunavanja vrednosti svakog posla, što je nemoguće u tradicionalnim metodama lakiranja).

Jednostavan za rad, ne zahteva radnike sa dugogodišnjim iskustvom, već svaki operater u pripremi nakon obuke od par dana može upravljati mašinom sam.

Najveća prednost JET Varnish 3D Evo mašine je što potpuno elimiše škart materijala. Za kalibraciju posla vam treba maksimalno 5 tabaka, umesto običnih 150 tabaka u ofset štampi. Čišćenje je automatizovano, protiskom na dugme, i obavlja se samo jednom dnevno, na početku rada mašine, i nema nikakve potrebe za čišćenjem izmedju poslova kao kod tradicionalnih metoda lakiranja, pa tako nema ni škarta laka.

GRAPHCOM.RS

OPREMA & MATERIJALI ZA DIGITALNU ŠTAMPU
Savska 19, ulaz II
11000 Beograd
Tel: +381 11 3617 977 
Mob:+381 63 8685 742
E-mail: office@graphcom.rs
            office-rs@graphcom.rs
            graphcom.serbia@gmail.com

Headquarters:

GRAPHCOM
DIGITAL PRINTING SOLUTIONS LTD
11, Argostoliou str.,
173 42 Ag. Dimitrios, Athens
T/F: (+30) 210 9823800
E: info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM