Glavne aplikacije
  • Bilbordi
  • Backlit indoor i outdoor
  • POP/POS grafika
  • Baneri za izložbe i dogadjaje
  • Podna i prozorska grafika
  • Auto grafika

ColorPainter H2P Series

Indoor & outdoor printeri velike brzine

Štampači serije ColorPainter H2P-104s, širine 2,64m, idealan je za velike produkcije, uglavnom za štampu na PVC banerima ili samolepljivim folijama. Nudi nesmetanu štampu na 4 boje (C,M,Y,K) zahvaljujući bulk sistemu koji je velikog kapaciteta (do 8L/boji) i koga karakterišu produktivnost i ekonomičnost. Zahvaljujući novim VX bojama koje imaju visoku pokrivenost, smanjuju se troškovi utroška boje.

Dynamic Dot Printing Tehnologija

Dinamička obrada i analiza svake boje u tri različite veličine kapljice, zahtevaju brzi procesor u štampaču. DDP tehnologija obezbedjuje visok kvalitet štampe sa velikom gustinom boje čak i pri  velikim brzinama do 79,5m/h*. Ova patentirana tehnologija nudi idealnu gradaciju i zasićenost boja na bilo kojoj brzini i rezoluciji štampanja.

*Brzina štampe modela ColorPainter H2P-104s, prilagodjavanjem Smart Pass tehnologije na “Medium”

Sistem sa tankovima velikog kapaciteta (Bulk system)

Ukupan kapacitet tankova 8L/boji za neprekidan rad, sa brzom i lakom dopunom u toku rada.

 




 

Nove VX boje

Nove VX boje, specijalno dizajnirane za sisteme "H2P", ostvaruju visoku pokrivenost pri velikim brzinama, veliku otpornost na spoljne uticaje i nisku cenu. Dostupne su u pakovanjima po 3L (set 4 boje).


Smart Nozzle Mapping*
 
Zahvaljujući ovoj inovativnoj funkciji, svaka glava može da zameni do 10 blokiranih nozli bez uticaja na kvalitet ili brzinu štampe. Ova funkcija smanjuje probleme u štampi i dramatično povećava život glavama.
*Funkcija SNM ne garantuje bolji kvalitet štampe u svakom trenutku. Ako ne radi, možda će biti neophodno promeniti glavu ili neki drugi servis.

CP_Manager
 
CP_Manager omogućava pregled statusa vašeg štampača, promenu podešavanja, kontrolu nivoa boje i lako i udobno rukovanje štampačem, direktno sa vašeg personalnog računara. Takodje, pruža informacije o predloženom održavanju, korisnička uputstva i procedure rešavanja problema.

Smart Pass Technology 3
 
Nova generacija Smart Pass Tehnologije 3 koristi najnaprednije algoritme i poboljšan patern kapljice kako bi se smanjilo prskanje i eliminisao bending izmedju prolaza.
 
Kvalitetna štampa
 
Uz maksimalnu rezoluciju od 900 dpi, štampači ColorPainter H2P-104s nudi visok kvalitet štampe sa sitnijim kapljicama.
 
Veća fleksibilnost aplikacije
 
Zahvaljujući velikoj gustini boje štampači velike brzine kao što su ColorPainter H2P-104s nudi veliku fleksibilnost u spoljašnjoj i unutrašnjoj upotrebi.Proširite svoju paletu proizvoda i usluga sa proizvodnjom štampe velikog formata na PVC banerima, indoor grafike, materijala za prosvetljavanje, pokrivanje zgrada sa perforiranim platnom (mesh) (sa dodatkom mesh printing kit) i mnogih drugih.
 
Štampajte mesh bez podloge
 
Mesh printing kit je opcioni dodatak za štampanje na perforiranom platnu (mesh) bez podloge.
 
 

 
 
 

 
 
 
 
Podrška za dupleks
 
Štampač automatski štampa liniju poravnanja na prednjoj strani materijala. Trasa te linije sa pravilnim podešavanjem materijala pomaže da odštampate drugu stranu (ledja) materijala. Kad odštampate prvu stranu, rolnu sa materijalom morate da okrenete i naopako da je postavite u mašinu, pa tek onda da odštampate drugu stranu.
Dvostrano štampanje se ne preporučuje za aplikacije na materijalima za prosvetljavanje i transparentnim materijalima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
GRAPHCOM.RS

OPREMA & MATERIJALI ZA DIGITALNU ŠTAMPU
Savska 19, ulaz II
11000 Beograd
Tel: +381 11 3617 977 
Mob:+381 63 8685 742
E-mail: office@graphcom.rs
            office-rs@graphcom.rs
            graphcom.serbia@gmail.com

Headquarters:

GRAPHCOM
DIGITAL PRINTING SOLUTIONS LTD
11, Argostoliou str.,
173 42 Ag. Dimitrios, Athens
T/F: (+30) 210 9823800
E: info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM